Κτίριο AΚάντε κράτηση από το WebHotelier και κερδίστε έκπτωση 8%

Κτίρια B & DΚάντε κράτηση από το WebHotelier και κερδίστε έκπτωση 8%

Το Ναύπλιο

Nαύπλιο!
Η ομορφότερη πόλη της Ελλάδας, σύμφωνα με τη γνώμη όχι μόνο των ίδιων των Ναυπλιωτών, αλλά και των χιλιάδων επισκεπτών της απ' όλο τον κόσμο. Βενετοί, Φράγκοι και Τούρκοι, έχουν αφήσει τα ίχνη τους στο υπέροχα φωτολουσμένο τις νύχτες φρούριο του Παλαμηδίου...

Tο Ναύπλιο αποπνέει μια καταπληκτική Βενετσιάνικη γοητεία. Χαρακτηριστικά να αναφέρουμε τα πολλά σοκάκια με τα πλακόστρωτα σκαλοπάτια, στο παληό τμήμα της πόλης. Η οδός Σταϊκοπούλου φημίζεται για τις πασίγνωστες ταβέρνες και ευτυχώς η πόλη συνεχίζει να διατηρεί το γραφικό της περιβάλλον παρ' όλη την μαζική τα τελευταία χρόνια τουριστική ανάπτυξη.

Είναι ο ιδανικός τόπος για περιήγηση και γαστρονομικές απολαύσεις. Ίσως να μην υπάρχει άλλη μικρή πόλη στην Ελλάδα με πρισσότερες ταβέρνες!
Ακροναυπλία είναι το όνομα ενός παληού Βενετσάνικου φρουρίου, το οποίο δεσπόζει πάνω από την παληά πόλη του Ναυπλίου. Εδώ λοιπόν, μπορείτε να βρείτε το ονειρώδες περιβάλλον φιλοξενίας, σε ένα από τα πρόσφατα ανακαινισμένα παραδοσιακά κτίρια του «Acronafplia Pension».

 

 

Για κρατήσεις παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα που ακολουθεί

*
Ονοματεπώνυμο :
*
e-mail :
Τηλέφωνο :
Δωμάτιο :
*
Ενήλικοι :
*
Παιδιά :
*
Άφιξη :
*
Αναχώρηση :
Διεύθυνση
Οδός, αριθμός
Πόλη
Περιοχή
Χώρα
Σχόλια :