Κτίριο AΚάντε κράτηση από το WebHotelier και κερδίστε έκπτωση 8%

Κτίρια B & DΚάντε κράτηση από το WebHotelier και κερδίστε έκπτωση 8%

  • slider 04
  • slider 03
  • slider 01
  • slider 02

Κτίριο A

Κτίριο A
PHOTO GALLERY
Βρίσκεται στην οδό Ευθυμιοπούλου 14, πάνω από την πλατεία Συντάγματος και κάτω από το κάστρο της Ακροναυπλίας. Με πανοραμική θέα στο λιμάνι, στη θάλασσα, στη παλιά πόλη, στο Μπούρτζι και στα κάστρα. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν μπαλκόνια.

Κτίριο B (ΝΕΟ)

Κτίριο B  <span style='color:red'>(ΝΕΟ)</span>
PHOTO GALLERY
Στην οδό Αμαλίας 7, βρίσκεται το δεύτερο κτίριο του δικτύου μας, με θέα στη παλιά πόλη και στα κάστρα, με την δική του ιδιαίτερη διακόσμηση που το διαφοροποιεί σαν ατμόσφαιρα αλλά και σαν κατηγορία. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν μπαλκόνια.

Κτίριο C  (ΝΕΟ)

Κτίριο C  <span style='color:red'>(ΝΕΟ)</span>
PHOTO GALLERY
Στην πλατεία του Αγίου Σπυρίδωνα, βρίσκεται το νέο ανακαινισμένο κτίριο του δικτύου μας, με την δική του ιδιαίτερη διακόσμηση που το διαφοροποιεί σαν ατμόσφαιρα αλλά και σαν κατηγορία.

Κτίριο D

Κτίριο D
PHOTO GALLERY
Η οικονομική πρόταση του «Pension Acronafplia» βρίσκεται Αγ. Σπυρίδωνος 6 και προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε εστιατόρια, καταστήματα και στη νυχτερινή ζωή του Ναυπλίου.

Κτίριο Classic (ΝΕΟ)

Κτίριο Classic <span style='color:red'>(ΝΕΟ)</span>
PHOTO GALLERY
Στην πλατεία του Αγίου Σπυρίδωνα και δίπλα από το κτίριο Δ, βρίσκεται το τρίτο κτίριο του δικτύου μας, με την δική του ιδιαίτερη διακόσμηση που το διαφοροποιεί σαν ατμόσφαιρα αλλά και σαν κατηγορία.

Στα δρομάκια της "Παληάς Πόλης" του Ναυπλίου δημιουργήσαμε ένα δίκτυο καταλυμάτων που προσφέρονται να σας φιλοξενήσουν κατά την διάρκεια της παραμονής σας στην αιωνόβια και πανέμορφη αυτή πόλη